Ron Lensen is advocaat van Stichting SeroxatClaim

 

Stichting SeroxatClaim is opgericht door Gerard Eggebeen, gedupeerde van het gebruik van Seroxat op jeugdige leeftijd, en client van LetselVerhalen, tezamen met Judith Dingemanse, bestuurder van LetselVerhalen, een letselschadebureau dat de belangen van letselschadeslachtoffers behartigt.

Op 30 mei 2018 werd in de procedure van Gerard Eggebeen tegen GlaxoSmithKline een baanbrekende uitspraak gedaan door Rechtbank Midden-Nederland.
Rechtbank Midden-Nederland verklaart daarin voor recht dat geneesmiddelenfabrikant onrechtmatig gehandeld heeft door niet te waarschuwen voor ernstige bijwerkingen bij gebruik van antidepressivum door jongeren.

Ron Lensen trad op als advocaat voor Gerard Eggebeen, en is gevraagd door Stichting SeroxatClaim om via deze stichting de belangen te behartigen van andere slachtoffers, die schade hebben geleden door het gebruik op jeugdige leeftijd van Seroxat of van andere middelen met daarin de stof paroxetine.

Groepsclaim

De stichting zal de collectieve belangen van de slachtoffers behartigen, en heeft daarvoor de website www.stichtingseroxatclaim.nl opengesteld. 

Individuele claim

Heeft u liever een individuele rechtszaak? Dat kan ook. Meld u zich aan bij DITISRECHTadvocatuur en conflicthantering via info@ditisrecht.nl  of telefonisch via 0115-683344.
Wij nemen dan contact met u op.