2018

Juni

 

2015

September
Scheiden voor een vaste prijs:

Februari

Mr. Ron Lensen is bij het NIVRE ingeschreven als Register Expert in het register Personenschade. Een bekroning van zijn specialisatie in de personenschade, en een waarborg voor de deskundige begeleiding van letselschadeslachtoffers. 

januari

Mr. Ron Lensen is sinds 16 januari 2015  ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand voor het specialisme slachtofferzaken bij zeden- en geweldsmisdrijven. Hiermee komt DITISRECHTavocaten in aanmerking voor het ontvangen van doorverwijzingen via Slachtofferhulp voor de slachoffers van deze misdrijven in het kader van de strafzaak tegen de dader(s). Daarbij geldt dat slachtoffers via de Raad voor Rechtsbijstand kosteloos deskundige bijstand van een advocaat krijgen, en dus geen eigen bijdrage moet worden betaald. Tevens kan onder omstandigheden via de overheid tot afwikkeling van de toegekende schade worden gekomen, waardoor ook bij daders die zelf geen verhaal bieden, een daadwerkelijke ontvangst van de schadevergoeding wordt gewaarborgd.     

2014

augustus

Van harte gefeliciteerd met uw 25 jarig jubileum. Mr Ron Lensen is advocaat sinds augustus 1989, lees verder

juli

Mr Nina de Koeijer is sinds 24 juli 2014 opgenomen als mediator in het MfN-register (Mediatorsfederatie Nederland). Hiermee voldoet zij aan alle door de Stichting Kwaliteit Mediators vastgestelde registratie- en vakbekwaamheidseisen.

 

Mr Ron Lensen is opgenomen in het NIVRE register als kandidaat register expert letselschade.

april

Mooi resultaat procesadvocaat Ron Lensen, tussenuitspraak Hof  zorgplicht renteswap MKB.  "Hof wijst banken op zorgplicht bij verkoop rentederivaten aan mbk" FD, 17 april 2014.

Heeft u vragen over uw kredietovereenkomst met afgesloten swapovereenkomst ? Neem contact op met mr Ron Lensen, 0115 - 683344 (lokatie Terneuzen - Breda)

 

DECEMBER

DITISRECHTadvocaten is mede-organisator van het Scheidingscafé in Terneuzen. Het Scheidingscafé biedt u de gelegenheid om op een toegankelijke manier informatie te krijgen over scheiden en alles wat daarbij komt kijken.  Alle bij een echtscheiding betrokken deskundigen zullen aanwezig zijn, waardoor u op één avond terecht kunt met  al uw vragen.
De eerste bijeenkomst van het Scheidingscafé Terneuzen vindt plaats op dinsdag 14 januari 2014 in het Churchill Hotel van 19.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Scheidingscafé: www.scheidingscafézeeland.nl

 

OKTOBER

Familierecht á la carte bij DITISRECHTadvocaten

 

SEPTEMBER

'DAG VAN DE SCHEIDING
'

JUNI

Mr. R.M.A. Lensen is geslaagd voor de Grotius Specialisatieopleiding Personenschade. 

 

JANUARI


Marie-José Stoffijn van DITISRECHTadvocaten in Terneuzen mag zich de beste jonge pleiter van Zeeland noemen. Op 26 januari 2013 is zij tot winnaar van de Zeeuwse pleitwedstrijden van de Jonge Balie uitgeroepen.

Veertien jonge advocaten gingen met elkaar de strijd aan voor de titel van ‘beste pleiter van Zeeland’ ten overstaan van een deskundige jury, bestaande uit mw. mr. M.W. Koek (president van de rechtbank Zeeland-West-Brabant), mr. E.G.M. Smit (advocaat te Middelburg) en mr. M.M. Steenbeek (rechter bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant). De pleiters werden beoordeeld op de juridische waarde van hun betoog, hun presentatie, de improvisatietalenten tijdens repliek/dupliek en onder andere humor en strijdvaardigheid.

De jury was unaniem en wees mr. Stoffijn aan als beste pleiter. Stoffijn gaat als winnaar van Zeeland door naar de zuidelijke pleitwedstrijden in Breda, die later dit jaar worden gehouden. Daar zal zij het opnemen tegen de winnaars van Brabant, Limburg en Vlaanderen.

 

 

2012

DITISRECHTadvocaten in Zeeland Bruist, editie augustus 2012

 

 

ACTIE TARIEF mediation , juli-december 2012

 

DITISRECHTadvocaten  hanteert een scherp all-in actietarief voor echtscheidingsmediation van € 1.495. Alle kosten, zoals griffierechten, uittreksels, BTW en dergelijke zijn daarbij inbegrepen. Indien één van de betrokkenen in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand, is het te betalen bedrag mogelijk nog lager.

 

JUNI

 

 


publicatie Eenhoornkrant, 25 juni 2012

 

MEI

Opening kantoor Ceresstraat, Breda