Uw advocaat in Breda en Terneuzen

DITISRECHT
advocaten is een advocatenkantoor dat in hoofdzaak actief is in Zuid-Nederland en Belgisch Vlaanderen. 

Uw belangen worden helder en efficiënt behartigd, klantgericht en met betrokkenheid. Betrokkenheid bij u als cliënt, bij uw zaak en bij uw belangen, en vooral bij het resultaat dat wij voor u kunnen behalen. Onze advocaten passen hun expertise toe op een praktische manier. Wij bieden u oplossingen die beduidend verder gaan dan het enkele juridisch analyseren van een probleem. Tijdige en adequate advisering geldt daarbij als uitgangspunt. Tijdrovende en kostbare procedures worden waar mogelijk vermeden, zonder deze waar nodig uit de weg te gaan.
Onze mensen investeren daartoe veel in zichzelf: in uw belang worden daardoor relevante ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak snel gesignaleerd. Onze advocaten zijn daarom in staat om voor u telkens doortastend en to the point tot een goede en efficiënte aanpak te komen, met een vooral praktisch resultaat. Kwaliteit, inzet en slagvaardigheid, gecombineerd met een gezonde vechtlust, telkens in balans met een verantwoorde kostenbeheersing, zijn daarbij trefwoorden.
Onze informele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening heeft reeds een ruime variëteit aan cliënten uit het MKB, het middelgrote- en grote bedrijfsleven aan ons kantoor verbonden. Ook particulieren weten hun weg naar ons kantoor goed te vinden.DITISRECHTadvocaten beschikt over een nationaal en een internationaal netwerk. Wij zijn lid van Lawlink (www.lawlink.org), een samenwerkingsverband met buitenlandse advocatenkantoren met een netwerk over de hele wereld. Zo kunnen wij u ook assisteren als u een grensoverschrijdend juridisch probleem heeft, in Europa en daarbuiten.